Het Fantastisch Kinderfilm Festival reist nog t/m begin juni door het hele land

kronkel__slinger_kleinHet Fantastisch Kinderfilm Festival pakt de koffers en reist deze winter met het programma ‘Kronkel en Slinger’ langs tien filmhuizen door heel Nederland. De kinderfilms nemen je mee op pad naar bijzondere  plekken, ver weg en dichtbij.

Het leukste van het festival is dat alle kinderen die naar de film gaan mogen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding die tijdens het festival in het filmhuis staat. In deze fantastische speeltuin ga je net als in de film op reis.

Stap in en speel mee met koffermemory, maak een lichtvoorstelling met de bewegende beelden die je ziet vanuit de trein, ga met je familie op de vakantiefoto, bereid je eigen picknick voor onderweg en beleef nog veel meer. Het festival is voor kinderen van 2-9 jaar.

Vrijdag 25 maart t/m maandag 28 maart 2016 zal het Fantastisch Kinderfilm Festival nog in het Groninger Forum in Groningen zijn. Ga er zéker naar toe, het is de moeite waard!

Voor meer informatie, zie www.fantastischkinderfilmfestival.nl

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Storm - Nick Garlick [recensie]
Het effect van koffie
Share