Nieuwe series van Jul en Julia op televisie

jul-julia-televisie-trotse-vadersDe TV-serie van Jul & Julia is vanaf morgen, maandag 7 maart iedere werkdag om 7:20 uur weer te zien op RTL Telekids. De afgelopen maanden zijn er maar liefst drie nieuwe series opgenomen. Elke serie bestaat uit vijf afleveringen van ongeveer 8 minuten.

Drie nieuwe series
In de series beleven de onhandige pretpark directeur Meneer Kaasgaaf en de lieve Mevrouw Suikerspin samen met Jul & Julia weer spannende avonturen. Want keer op keer proberen de twee boeven het pretpark in handen te krijgen.

Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf
Maandag 7 maart wordt er gestart met de nieuwe serie “Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf”. Ook in deze serie willen de boeven het pretpark overnemen. Ze laten door een professor een robot bouwen die exact op Meneer Kaasgaaf lijkt. De vraag is natuurlijk of Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia op tijd door hebben dat “Meneer Kaasgaaf” wordt bestuurd door de boeven om zo te voorkomen dat zij het pretpark overnemen.

jul-julia-julianatoren-trotse-vaders-televisie

Drie nieuwe series
Na de nieuwe serie “Jul & Julia en de Robot van Meneer Kaasgaaf” die morgen begint, wordt vanaf 14 maart wordt de nieuwe serie “Jul & Julia en het Snoepjesmonster uitgezonden en vanaf 21 maart de nieuwe serie “Jul & Julia en de Schone Slaapster”.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Botje, in ruil voor een cake
De grote invasie van Rokford - Geronimo Stilton [recensie]
Share