Bunchems – creatief speelgoed voor onderweg

bunchems-koffer-bolletjes-plakken-onderweg-spin-master-recensie-copyright-trotse-vaders-2Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven haken. Maak alles wat je maar kunt bedenken en breng je 3D creatie tot leven met de accessoires.

De Travel Easel is de manier om jouw bunchems mee op pad te nemen. Sorteer ze op kleur in de vakken en gebruik de ezel als achtergrond om je bunchems aan te kleven! Trek ze weer los en begin weer opnieuw voor eindeloos speelplezier.

Let op: Bunchems zijn alleen bedoeld om samen met andere Bunchems te gebruiken en niet als bijvoorbeeld versiering in het haar.

Recensie
Wat een leuk speelgoed is dit! Mijn 9-jarige dochter is er helemaal verslingerd aan. Het mee-neem-koffertje met 150 Bunchems ligt standaard in de auto en iedere autorit, langer dan 10 minuten, wordt door haar benut om ermee te gaan spelen. Overigens vinden haar broers het ook leuk, maar mijn dochter heeft een onuitputtelijke fantasie en weet keer op keer weer nieuwe dingen te verzinnen.

bunchems-koffer-bolletjes-plakken-onderweg-spin-master-recensie-copyright-trotse-vaders-3

Screenshot 2016-03-29 at 17.14.07Bunchems zijn balletjes die een soort weerhaakjes hebben waardoor ze, net zoals bijvoorbeeld klittenband, aan elkaar ‘plakken’. Je kunt ze aan elkaar vastmaken (en weer losmaken) of op de binnenkant van het deksel van het koffertje vastmaken. En ook daar gaan ze eenvoudig van los.

Er zijn een aantal verschillende kleuren en er zijn ook “oogjes” meegeleverd om de fantasiefiguren nog leuker te maken. Je kunt er onderweg natuurlijk ook spelletjes al Master Mind of 4-op-een-rij mee spelen, maar gewoon allerlei leuke dingen maken, al dan niet 3-dimensionaal, is toch wel het allerleukste!

bunchems-koffer-bolletjes-plakken-onderweg-spin-master-recensie-copyright-trotse-vaders-1

Wanneer we ergens op bezoek gaan, mag het koffertje met de Bunchems ook mee, dan hebben de kinderen daar ook wat om mee te spelen, maar verder blijft het in de auto en is het nu al goed geweest voor urenlang speelplezier!

Bunchems
Spin Master, 150 stuks, reisverpakking
Bestel dit creatieve speelgoed hier >>>>

Mocht er toch een Bunchem in je haren zitten, kijk dan hier hoe je deze er eenvoudig weer uit krijgt >>>>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Ook zakelijk een prachtige locatie met historie: Herberg de Morgenstond in Griendtsveen
Dilemma...... [persoonlijke blog]
Share