Maak kennis met De Ludwigs

Bekijk hier de allereerste teaser van de nieuwe Nederlandse Nickelodeon-serie De Ludwigs:

De avontuurlijke familiecomedy is op Nickelodeon te zien en brengt filmkwaliteit naar televisie. De serie vertelt het verhaal over de familie Ludwig; geen standaard gezin, maar een bont gezelschap van vijf pleegkinderen die wonen in een imposant Amsterdams grachtenpand dat tevens dienst doet als museum.

bfdaaa31-13d9-4592-b3ec-634722d45209

Als hun pleegouders plotseling verdwijnen na een bezoek aan de opera worden de vijf kinderen meegetrokken in een spannend avontuur waarin de de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld. De Ludwigs is vanaf 9 mei dagelijks te zien op Nickelodeon, met nieuwe afleveringen van maandag tot en met donderdag.

3a400ab6-13d0-43f8-a39c-7b0085449313

Eerder maakte Nickelodeon bekend dat de rollen van ouders Kate en Erik vertolkt worden door Tooske en Bastiaan Ragas. De rollen van de vijf pleegkinderen worden vertolkt door Timo Verbeek (Benny), Rosaline Lantink (Anoosha), Cedric van den Abbeele (Sam), Luca Hollestelle (Yara) en Yassine El Ouardi (Daniel). Ook zijn er o.a. rollen weggelegd voor Cees Geel en Kees Hulst.

“De Ludwigs” is vanaf maandag 9 mei 2016 te zien bij Nickelodeon, dagelijks met nieuwe afleveringen van maandag t/m donderdag om 19.20 uur.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Vrijheid van meningsuiting..... [persoonlijke blog]
Nieuwe trailer van Disney's 12+ versie van The Jungle Book
Share