Verzamel en stapel alle Angry Birds bij PLUS

plus-angry-birds-verzamelen-stapelen-foto-copyright-trotse-moeders-1Soms zijn er pakketten waarvan je hoopt dat ze zullen komen. Een soort “verrassing” waar je bijna niet op kunt wachten. Het pakket wat vandaag arriveerde, was er zo een.

Sinds we het afgelopen weekend naar de première van de vrolijke film Angry Birds zijn geweest en ik gezien had dat er een nieuwe spaaractie bij PLUS aan zat te komen, hoopte ik al op onderstaand pakket: de verzameling Angry Birds figuren die je gratis bij je boodschappen kunt krijgen.

Bij iedere 15 euro aan boodschappen, krijg je één figuurtje. Daarnaast zijn er nog drie speciale (extra) figuren:

plus-angry-birds-verzamelen-stapelen-foto-copyright-trotse-moeders-4

Het leuke aan deze verzameling Angry Birds is niet alleen dat ze enorm grappig zijn, maar dat je er ook mee kunt spelen. Ze zijn namelijk zó gemaakt dat je ze kunt stapelen.

Op de verzameldoos staat ook een hoogtemeter, waardoor je kunt zien hoe ver je komt. Of die je kunt gebruiken om met andere verzamelaars wedstrijdjes te doen.

plus-angry-birds-verzamelen-stapelen-foto-copyright-trotse-moeders-3

Ook leuk is natuurlijk om stapels te bouwen en weer om te gooien met een van de overgebleven Angry Birds 😉

plus-angry-birds-verzamelen-stapelen-foto-copyright-trotse-moeders-5Kortom: zeker vanaf bij PLUS boodschappen doen! Het prettige van deze verzameling is dat het niet erg is wanneer je een aantal Angry Birds of andere figuren uit de film (drie)dubbel hebt. Je kunt gewoon een nog hogere toren proberen te stapelen!

Hieronder nog wat extra, algemene informatie over deze spaaractie bij PLUS:
Bij PLUS ontvang je een gratis flowpack bij elke vijftien euro aan boodschappen en een extra flowpack bij elk van de acht wekelijkse actieartikelen. Een flowpack bevat één Angry Birds-karakter en één spaarzegel. In totaal zijn er 25 verschillende stapelbare karakters.

De karakters zijn handig op te bergen: voor 1,99 euro is er een verzamelbox verkrijgbaar. Wil je een bijzondere? PLUS geeft bij actieproducten een korte periode speciale limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge weg. Liever een knuffelbare variant? Dat kan. Voor tien spaarzegels en 4,99 euro zijn er drie varianten Angry Birds knuffels, Red, Chuck en Bomb, van ieder twintig centimeter groot te koop.

plus-angry-birds-verzamelen-stapelen-foto-copyright-trotse-moeders-2

Slimme vogels
Om ook kinderen te stimuleren voor gezondere producten te kiezen, zet PLUS de Angry Birds-spaaractie op een andere manier in. De supermarkt plakt Angry Birds-stickers op steeds wisselende AGF-producten. Kinderen kunnen thuis de stickers opnieuw gebruiken. Op die manier helpt PLUS ouders hun kroost aan te leren om al op jonge leeftijd vaker voor groente te kiezen.

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Vrolijke première van Angry Birds - de film [verslag]
Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film op Bluray en DVD [recensie]
Share