Waarom ik een wortel kreeg…

Er zijn van die dagen dat je je werk misschien even beu bent. Dat je niet iedere dag uren aan je werk zou willen besteden, maar gewoon met een goed boek en wat lekkers in de tuin zou willen zitten. Maar dan gebeurt er ineens iets, waardoor je weer weet waarom je het ook alweer doet!

Vandaag was zo’n dag. En die werd helemaal opgevrolijkt door een van de leukste, origineelste perspakketten die ik ooit ontvangen heb:

perspakket-wortel-foto-trotse-vaders

Maar waarom? Waarom deze wortel? En dan nog wel met een recept erbij voor lekker wortelsap (met tabasco), waar overigens wel een kilo wortelen voor nodig is? Het antwoord is dat er een reden is voor een feestje:

Boomerang presenteert op 23 mei de gloednieuwe serie Bunnicula. De serie, geproduceerd door Warner Bros., is gebaseerd op de populaire kinderboekenserie van James Howe en vertelt het verhaal van het aandoenlijke, roodogige vampier-konijntje Bunnicula. Bunnicula was het huisdier van Dracula en hoort nu bij de 13-jarige Mina, met wie hij allerlei leuke avonturen beleeft.

Screenshot 2016-05-12 at 20.42.47

De gloednieuwe serie Bunnicula volgt de 13-jarige Mina Minroe en haar familie die naar een oude flat verhuizen, die ze hebben geërfd van een oudtante in New Orleans. Mina gaat op onderzoek en ontdekt in de kelder van de flat een kamer waar een harig zwart/wit konijn met grote ogen opgesloten zit.

Mina wordt meteen verliefd op het schattige konijntje, niet wetende dat hij bovennatuurlijke krachten bezit.

Het mysterieuze konijn wordt met open armen ontvangen door Mina’s lieve, relaxte hond Harold, maar gevreesd door haar paranoïde kat, Chester, die zich alleen maar druk kan maken om de mogelijke paranormale last die een vampier-konijn kan veroorzaken.

Bunnicula houdt erg veel van Mina en haar familie en zet alles in het werk om hen te beschermen tegen alle rare buitenaardse dieren en monsters die zijn bovennatuurlijke krachten lijken aan te trekken.

Het schattige vegetarische vampier-konijn Bunnicula en zijn vrienden, Harold en Chester beleven de meest ongelooflijke avonturen. Van een ontmoeting met een spook die zich een weg baant door de waterleidingen in hun flat, tot een vampier-teek die op Harold terecht komt en zijn lichaam en geest overneemt; Bunnicula is meestal de oorzaak en de oplossing voor al hun problemen!

Deze komische serie, vanaf 23 mei 2016 iedere doordeweekse dag te zien om 16:20 uur op Boomerang, mag je niet missen!

Overigens: hieronder een foto van een ander vegetarisch konijn, onze eigen Snufje, die de wortel op mag eten 😉

snufje-trotse-vaders

 

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Snoopy & Charlie Brown: De Peanuts Film op Bluray en DVD [recensie]
Mediawijs online, jongeren en social media
Share