Wie komt er door dat wormgat in Skyland?

Een wormhole is geopend in Skylands en de grote Aku Aku is teruggekeerd! Hij is gekomen om de Synchronization Celebration, een tijd die eens in de twintig jaar voorkomt waarin alle wereld perfect samenvallen, aan te kondigen. Crash-skylanders-trotse-vadersAlle inwoners van Wumpa Island vieren feest en willen de Skylanders hiervoor uitnodigen. Maar omdat Kaos op de loer ligt om Skylands over te nemen met zijn leger van Doomlanders, moeten de Skylanders eerst zijn duivelse plannen stopzetten.

De legendarisch Crash Bandicoot is nooit bang voor gevaar en duikt in een wormhole om de Skylanders bij te staan in de ultieme battle tegen Kaos!

Voor wie bovenstaande tekst onbegrijpelijk is….. het gaat over Skylanders, een game waarbij allerlei avonturen beleefd kunnen worden in een omgeving waarin je via een portal figuren kunt plaatsen.

En nu kunnen via een ‘wormhole’ allerlei figuren, “goed” en “slecht” Skyland binnendringen en uiteraard is het de bedoeling dat de “goeden” winnen. Kijk hieronder maar naar de video om een indruk te krijgen:

Nieuwe film: Jason Bourne [trailer]
Leven met... [persoonlijke blog]
Share