Vaderdag: natuurlijk zijn de kinderen het grootste geschenk, maar toch……. [wishlist voor mannen]

dad-798086_960_720Vaderdag… Wanneer je eenmaal Trotse Vader bent, ontkom je er niet aan. Of je nu vindt dat het een hoop commercieel gedoe is, of er gewoon lekker van geniet, de meeste vaders worden ook dit jaar weer verwend met mooie knutsels en onnodige cadeautjes.

Maar wat… wanneer je nu eens echt een leuke wishlist hebt. Desnoods vertel je degene die het cadeau-geld beheert dat het meteen voor je verjaardag is, maar in ieder geval weet je dan zeker dat je niet weer een douchegel krijgt die je vergeet te gebruiken, of een onderdeel voor in je gereedschapskist (met hint over wat er moet gebeuren er gratis bij….).

Hieronder een aantal suggesties voor mooie Vaderdag-cadeaus. Waarbij uiteraard geldt dat de eigengemaakte werkjes van je kind(eren) bovenaan je wishlist mogen staan, want dat blijft toch altijd het mooist.

In willekeurige volgorde:

  • Sonos Playbar – soundbar voor muziekliefhebbers. PLAYBAR zorgt voor een meeslepend HiFi-televisiegeluid en – doordat het een volledig draadloos HiFi-systeem is – streamt alle muziek ter wereld via een gebruiksvriendelijke muziekspeler. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

  • Screenshot 2016-06-01 at 10.05.18SodaStream SourceDe basis van SodaStream is een apparaat dat van gewoon kraanwater koolzuurhoudend water maakt. Door toevoeging van één van de hoogwaardige SodaStream siroopsmaken krijgt men een koolzuurhoudende frisdrank die kan wedijveren met de beste frisdranken ter wereld.

Kijk hier voor meer informatie >>>>

  • Pebble Time Round De Pebble Time Round is de eerste smartwatch die eruitziet als een klassiek polshorloge. De Pebble smartwatch is er in verschillende uitvoeringen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

Kijk hier voor verdere specificaties >>>>

  • Gigaset G-tag – Met een G-tag raak jij nooit meer iets kwijt. Hang de G-Tag aan je sleutels, je tas of je spiegelreflexcamera en kijk vervolgens in de bijbehorende app waar je spullen zijn. De G-tag is er, behalve in zwart in verschillende kleuren. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

Kijk hier voor meer informatie >>>>

  • Havoned 360fly – De 360fly action camera legt het leven vast vanuit elke hoek en elk oogpunt. De 360fly kun je overal gebruiken, bijvoorbeeld op je actieve vakantie of tijdens het freestyle motorcrossen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie:

Kijk hier voor een overzicht >>>>

Leitz Travel Wall Charger voor 4 mobiele apparaten, niet alleen handig voor op reis
Weet jij alles over voetbal? [recensie]
Share