Marvel Universe LIVE!

marvel-universe-live-poster-trotse-moeders-trotse-vaders-1Alle Superhelden verzamelen! Marvel Universe LIVE! brengt live experience naar een geheel nieuw niveau met een ongelooflijke show zoals je nog nooit gezien hebt.

Juich voor jouw favoriete Marvel Superhelden, inclusief Spider-Man, Iron Man, Hulk, Thor en Black Widow, als zij het opnemen tegen Loki en Marvels meest sinistere schurken in een arena show vol actie voor de hele familie. Voel de energie van geavanceerde special effects, vuurwerk, martial arts, motoren en diverse stunts in de lucht.

Marvel Universe LIVE! wordt niet voor niets geroemd als de meest technisch geavanceerde live show ooit. Sluit je aan bij Marvel fans van alle leeftijden voor dit unieke spektakel wat nu ook in Nederland te zien is. Het lot van het universum hangt ervan af!

Het verhaal is gebaseerd op de strijd om de Cosmic Cube, de bron van ultieme macht en een van de meest gevreesde en begeerde schatten in het Marvel Universum.

marvel-universe-live-show-trotse-moeders-trotse-vaders-4 marvel-universe-live-show-trotse-moeders-trotse-vaders-5

De Cosmic Cube is in stukken geslagen door de Machtige Thor, om te voorkomen dat het in verkeerde handen valt. Een klassiek verhaal, uitgevoerd door een topteam van acteurs / stuntmannen en stuntvrouwen!

De shows zijn op 11, 12 en 13 November 2016 in Rotterdam Ahoy, Nederland

Kijk voor meer informatie, foto’s en achtergrondinformatie op www.MarvelUniverseLIve.nl
foto’s: © Marvel 2016

Voor een video met een voorproefje van de show, klik hier >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Mathijs Familiebox dag 2: Varkenssaté met gebakken ananas
Mathijs Familiebox dag 3: Goulash met kip en Nicola aardappelen
Share