Badpak, bikini of string? Wat willen mannen zien? En wat willen vrouwen?

Mannen zien de Nederlandse vrouw het liefst in bikini. Maar liefst 60% van de Nederlandse mannen geeft daar de voorkeur aan, gevolgd door 15% van de mannen die een vrouw het liefst topless ziet en 12% ziet een vrouw het liefst in een string bikini.

Badpak, bikini of string?

Badpak, bikini of string? [foto: Shutterstock]

De nummer één voorkeur delen de vrouwen met de mannen: 74% van de vrouwen ziet vrouwen ook het liefst in bikini, maar topless en string bikini staan niet in hun top 3…. Op de tweede plaats staat het badpak (12%) en op de derde plaats de tankini (9%)

lessismore-1

Maar hoe zit dat dan bij de mannen? Zowel mannen als vrouwen zien mannen het liefst in een zwemshort. Op de tweede plaats staat een boardshort. Op de derde plaats staat bij de mannen de korte strakke zwembroek. Deze moet bij de vrouwen de derde plaats delen met de zwemslip.

shutterstock_410899669

De zwemshorts mogen weer korter [foto: Shutterstock]

Mannen hebben  weinig last van onzekerheid wanneer ze een zwembroek aan hebben. Ze vinden zich over het algemeen zelfs aantrekkelijker dan andere mannen!

swimwear_facts_header_thesting

Vrouwen zijn een stuk onzekerder, ze geven zichzelf een beduidend lager cijfer dan andere vrouwen. Het hoogste rapportcijfer in dit onderdeel van het onderzoek, wat is uitgevoerd door The Sting, is een 6,9 en dat is het cijfer wat mannen gemiddeld aan een Nederlandse vrouw in zwemkleding geven.

Hieronder nog een overzicht van wat mannen en vrouwen belangrijk vinden aan zwemkleding:

swimwear_belangrijk-1

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Nemesis- Simon de Waal [recensie]
Potion Explosion van 999 Games is leuk spel met combinaties en strategie bij brouwen van toverdranken (vanaf 8 jaar)
Share