Tot ziens vakantie… [persoonlijke blog]

strand-frank-trotse-vadersEn ineens zijn de vier weken vakantie voorbij. Het werkende leven gaat weer beginnen. De dagelijkse sleur van vroeg opstaan, broodjes maken, bus in, naar kantoor wandelen, vergaderen, mailtjes verwerken en aan het einde van de dag terug naar de bus wandelen en weer naar huis. Gelukkig lijkt het nog een beetje vakantie, omdat de rest van mijn mooie gezin nog een week langer vrij heeft.

De vakantie in Normandië was in een woord fantastisch. We hebben na aankomst geen druppel regen meer gehad en zijn een dag eerder vertrokken omdat er op de oorspronkelijke dag van vertrek regen werd voorspeld. Er was slechts één smetje op mijn tijd in Normandië en dat is dat ik de Yahtzee competitie niet heb weten om te zetten in winst. Ik ontving de zilveren plak, was er eerst niet blij mee maar kon er later toch van genieten … Goh, waar heb ik dat de afgelopen week meer gehoord?

pec-zwolle-trotse-vaders-frankDe zaterdag na thuiskomst was een memorabele dag voor mij. In april begon het allemaal met een tweet en nu was het dan zo ver, de blindentribune bij PEC Zwolle heeft zijn eerste proef gedraaid. Alle plekken waren bezet.

De voorzitter van de club kwam nog even met me praten, waarna er ineens een horde fotografen stond om ons samen te fotograferen. Na nog een interview en wat handjes schudden begon de wedstrijd.

Laten we het daar verder maar niet over hebben, verlies 0-4 tegen PSV! De start van mijn mooie club is zeer haperend maar het komt goed. Moet wel, want vanaf nu ben ik er iedere thuiswedstrijd bij. Er volgt nog een officiële opening, schijnt iets leuks te worden. Mijn lieve echtgenote en dito dochters hebben toegezegd dan voor een keertje mee te willen.

tweet-frank-trotse-vaders

Dagblad de Stentor heeft me gevraagd een impressie te geven van mijn beleving van de wedstrijd. Gelukkig draai ik al een tijdje mee met blogs en dus blijkt het schrijven van deze impressie getiteld ‘Blinde visie’ niet zo heel ingewikkeld te zijn:

trotse-vader-frank-in-de-stentor

Nu bouwen aan een ritme, het werkende ritme …

Voor persoonlijke blogs van Trotse Moeders, klik hier >>>>

Voor andere persoonlijke blogs van Trotse Vaders, klik hier >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


"De Ark is vol". Vlot te spelen strategisch spel van 999 Games voor kinderen vanaf 10 jaar
Co-de-Rups van Fisher-Price: zelf eigen Rups bouwen en ondertussen leren programmeren!
Share