Kaartverkoop voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic gestart

De kaartverkoop van de Disney on Ice show van 2016: Disney On Ice viert 100 Years of Magic is gestart. Deze betoverende ijsshow komt van 21 t/m 31 december 2016 naar Jaarbeurs Utrecht en RAI Amsterdam.

Gastheer Mickey Mouse voert de parade aan van meer dan 50 geliefde Disney figuren met in de hoofdrollen Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy en een ensemble Disney prinsessen, waaronder Assepoester, Rapunzel, Ariël, Sneeuwwitje en Tiana.

D20 - Disney Princesses

Het publiek beleeft ook een zeer speciaal optreden vanuit het Frozen universum, samen met de twee prinsessen Anna en Elsa, bergavonturier Kristoff en ieders favoriete sneeuwman Olaf, opgebouwd rond de meest populaire animatiefilm ooit. Spannende momenten uit Disney • Pixar’s Finding Nemo, Disney’s Aladdin en Beauty and the Beast zullen de hele familie levenslange herinneringen geven.

Een internationaal team van bekroonde kunstschaatsers neemt het publiek mee door 14 klassieke en moderne Disney verhalen.  Met meer dan 30 melodieuze meesterwerken als ‘Laat het los’, ‘Jij bent een vriend van mij’, ‘Hakuna Matata’, high-energy choreografie en adembenemende decors is Disney On Ice viert 100 Years of Magic de ultieme Disney-fan ervaring.

D20B - Nemo, Marlin and Dory swim with Crush

Tickets voor Disney On Ice viert 100 Years of Magic zijn verkrijgbaar vanaf € 20,=. Tevens zijn voordelige Family Packs en groepstickets verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.disneyonice.nl

Foto 1: Disney On Ice viert 100 Years of Magic brengt meer dan 50 geliefde Disney figuren op de ijsvloer.
Foto 2: Disney On Ice viert 100 Years of Magic met Disney • Pixar’s Finding Nemo
©Disney, ©Feld Entertainment

Ontdekkend spelen met TOET TOET AUTO's Ruimtestation van VTech
Praktisch Planeetonderzoek voor de zaterdagochtend [recensie]
Share