6 redenen om de nieuwe iPhone 7 aan te schaffen

iphone-1680363_960_720De nieuwe iPhone 7 ligt in de schappen en dat betekent veel media aandacht. Het is natuurlijk ook altijd weer spannend waar Apple nou weer mee komt. Sinds de eerste iPhone is uitgebracht zijn er al veel veranderingen gebracht in design, de functies en de specificaties. Het wordt beter en beter. Ditmaal zijn er weinig veranderingen in design, maar zit het vooral aan de binnenkant van de nieuwe iPhone. Lees snel verder en ontdek of jij ook overtuigd raakt!

  1. De camera is vooral bij de iPhone 7 Plus flink verbeterd. Hij heeft namelijk als eerste iPhone een dubbele lens. Hierdoor kun je inzoomen zonder dat de kwaliteit minder wordt. Ook foto’s zijn aanzienlijk beter. Vooral in het donker zijn de foto’s van de iPhone 7 veel beter dan voorheen!
  2. Het is waterdicht. Eindelijk! Een iPhone die waterdicht is. Mocht je een watergevecht met je kinderen houden hoef je je geen zorgen te maken dat je mobieltje kapot gaat. En zelfs in de winter, als je naar een binnenzwembad gaat kun jij de beste foto’s van je kinderen maken zonder je zorgen te maken dat je aan het eind van de dag je telefoon weg kan gooien.
  3. De duur van de accu is sterk verbeterd. Dat komt door de nieuwe A10 fusion-chip. Dit is een chip met vier kernen, waarvan er twee alleen worden ingeschakeld als de iPhone zware taken draagt, zoals bijvoorbeeld spelletjes of het bekijken van lange video’s.
  4. Het geluid van de iPhone 7… Het heeft voor het eerst stereo-speakers, en dat is een grote sprong voor de iPhone. Het geluid is nu twee maal zo goed als de 6s.
  5. Deze iPhone heeft oog op de toekomst, en probeert je ook zo goed mogelijk mee te laten gaan met de tijd. Weg met bedradingen. De toekomst is draadloos. Om deze reden is de aansluiting voor de koptelefoons verdwenen en kun je alleen nog met je oortjes luisteren via de tussenplug (die overigens in de doos zit)! Ook is de homebutton veranderd en is het geen fysieke knop meer, maar een sensor. En dat is uiteindelijk waar de toekomst heen gaat: touchscreen en draadloos!
  6. De prijs is iets hoger dan de iPhone 6s. de Iphone 7 is verkrijgbaar vanaf 769 euro en de iPhone 7 Plus vanaf 909 euro. Maar dan heb je ook wat. In een beter geval kun je een iPhone 7 abonnement afsluiten waardoor je per maand betaalt. Je kunt hierbij de kosten spreiden en hoeft het niet in één keer te betalen. Maar het is beste is nog een sim-only abonnement. Hierbij betaal je een stuk minder voor het toestel, en bepaal je zelf wat je abonnementskosten per maand zijn! Bekijk het snel bij je provider.

iphone-1680361_960_720

Nog niet helemaal overtuigd? Er zijn een aantal reviews verschenen op internet. Bekijk deze review om te zien hoe de iPhone 7 in het echt werkt en hoe de functies tot werking komen. Weet jij al welke je gaat kopen?

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Nieuwe Pirates of the Caribbean film: Salazar's Revenge [trailer]
Reboot [recensie]
Share