Kerstvakantie: 6 tips om in de kerstvakantie iets te gaan doen als Trotse Vader met je kinderen

De kortste dag van het jaar is net gepasseerd. De kerst komt er aan en dus ook de kerstvakantie die dit jaar in 2016 doorloopt tot in de eerste week van januari. TrotseVaders.nl heeft hier een paar (aanklikbare) suggestie van waar je naar toe kan gaan in deze vakantie. Want Trotse Vaders gaan natuurlijk in de vakantie op stap met hun kinderen en leuke dingen met ze doen.

Veel plezier en een goede vakantie toegewenst:

 

Kom nu naar de Keukenhof in de winter!
ijsglijbaan-cool-event-Scheveningen-240x180 IJspret in Scheveningen: 30 meter lange ijsglijbaan!
Slot Zuilen in kerstsfeer Eindejaarsrondleidingen Slot Zuilen weer decor voor sfeervolle kerst rondleidingen
website maritiem museum Nieuwe off-shore-experience tentoonstelling in Maritiem Museum!
tropenmuseum groot mozaiek puzzel Aantrekkelijk programma voor kinderen in Tropen Museum Amsterdam!
NEMO BASF lab digidaan In Kerstvakantie vuurpijlen maken in Science Museum NEMO 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


De betrekkelijkheid ... [persoonlijk blog]
SPIDER-MAN: HOMECOMING [trailer]
Share