We beginnen de Kerstdagen met ….. Disney on Ice! [verslag]

Op Kerstavond was het verjaardagsfeestje van de vriendin van mijn dochter en ik mocht ook mee. Eerst vond ik Kerstavond een wat vreemd moment voor een Disney-show, maar toen we er waren, begreep ik waarom meer mensen gekozen hebben om juist met de Kerstdagen naar Disney on Ice 2016 te gaan. 

Sfeer
Wat was er een prachtige sfeer in de Jaarbeurs in Utrecht. Lekker warm, de geur van verse popcorn, kerstbomen en een enorme ijsbaan. En het ging natuurlijk om de ijsbaan, want daarop was de show Disney On Ice viert 100 Years of Magic te zien!

Disney On Ice viert 100 Years of Magic
De show Disney On Ice viert 100 Years of Magic duurde twee uur, met een hele korte pauze tussendoor. En het was twee uur lang feest. Volgens mij kwamen zowat alle bekende Disney figuren voorbij, van Goofy tot Olaf en van Buzz Lightyear tot Mulan. En dan al die bekende muziek en liedjes, indrukwekkend!

Kerstmis
Aan alle mensen die graag met hun gezin of met een nog groter deel van de familie- of vriendenkring iets anders samen willen doen dan eten: denk ook eens aan een bezoek aan een van de shows van Disney on Ice. Het is echt een prima ervaring voor jong èn oud!

Voor meer informatie en tickets, klik hier >>>>

[gastblog door Patricia van Herpen]

Voor meer foto’s en video’s van de 2016 – 2017 Disney on Ice show, zie:

Met vriendinnetjes naar Disney on Ice, dat is nog eens een (verjaardags-)feest! [verslag]

Gastblog (18 Posts)

Onder gastblog worden artikelen en recensies geplaatst van Trotse Vaders of andere gastbloggers die incidenteel een artikel of review schrijven voor onze website. Wil je ook gastblogger worden, of vaste blogger, stuur dan een mail naar redactie@trotsevaders.nl


SPIDER-MAN: HOMECOMING [trailer]
Kek iz tak?
Share