Thea Stilton en de Thea Sisters: wie is wie? (3)

theaDe meeste boeken die Thea Stilton heeft geschreven, gaan over de Thea Sisters. Wie zijn Thea en deze vijf muizen eigenlijk?

Thea Stilton
Thea is de jongere zus van Geronimo Stilton en is speciaal verslaggeefster van de krant De Wakkere Muis. Ze is gek op reizen en avontuur. Vroeger zat ze op het Topford College en daar geeft ze nu zelf les. Daar geeft ze onder andere les aan de Thea Sisters.

FullSizeRenderColette
Colette komt uit Frankrijk en haar bijnaam is Coco. Ze is erg geïnteresseerd in mode en droomt er van mode journaliste te worden.

IMG_5240

Paulina
Paulina komt uit Peru. Ze houdt van reizen en mensen uit de hele wereld leren kennen. Ze is handig op internet en wil later wetenschapper worden. Haar vrienden en familie noemen haar Pilla.

IMG_5239

Violet
Violet, bijgenaamd Vivi, komt uit China. Zij wil graag een beroemde violiste worden. Ze houdt erg van studeren en nieuwe dingen ontdekken.

IMG_5241

Pamela
Pamela, of Pam, komt uit Tanzania. Ze is heel handig, eet het liefst pizza en heeft een hekel aan ruzie. Later wil ze sportjournaliste of automonteur worden.

 

FullSizeRender_1

Nicky
Nicky komt uit Australië. Ze houdt van de natuur en de buitenlucht en wil het liefst altijd buiten zijn. Haar bijnaam is Nic.

Dit is het derde blog in een serie van vijf over Geronimo en Thea Stilton, de hoofdpersonen in hun boeken en de series die ze hebben uitgebracht. Klik hier om de andere blogs te lezen >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


2017
Daar ben ik weer ... [persoonlijk blog]
Share