Welke tip wordt beloond met de MioSMART Essentials Kit?

Naar aanleiding van onze winactie waarmee je een MioSMART Essentials Kit (zie <HIER> wat deze beveiligingskit inhoudt) kwamen meer dan 50 tips binnen. Wanneer je op onderstaande afbeelding klikt, kun je deze tips lezen:

Tips van Trotse Vaders om je huis veilig te maken voor je kind(eren)

Gelukkig hoefde ik niet zelf de winnende tip te kiezen, want er zaten erg veel goede tips bij, waarmee je huis een stuk veiliger wordt voor je kind(eren). Nog veiliger wordt het natuurlijk met de MioSMART Essentials Kit, zoals veel deelnemers al wisten te melden bij hun inzending, maar het ging bij de winactie echt om eigen tips.

De winnende tip is geworden:

Ook de wc bril is voorzien van een zacht sluitsysteem zodat haar vingers heel blijven.

Deze tip komt van Imar Bouwman uit Utrecht die binnenkort het MioSMART home systeem, de MioSMART Essentials Kit thuis kan verwachten. Proficiat Imar! Nog meer veiligheid voor je kind!

Redactie (464 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


(Virtueel) de ruimte in met André Kuipers - nieuwe AH spaaractie
Dokter Tinus, nu ook als boek!
Share