Dit is het perfecte cadeau voor Moederdag 2017

Moederdag…. Voor veel Trotse Vaders een bron van zorg. Want de moeder van hun kind(eren) kan dan wel zeggen dat ze niets wil hebben…. Er kan toch een wat matte stemming heersen wanneer je je daar netjes aan houdt 😉

Maar wat dan wel? De meeste Trotse Moeders geven aan dat ze het meest blij zijn met iets eigen-gemaakts van de kinderen. Dat wordt meestal op school of kinderopvang wel “gecovered”. En ontbijt op bed is altijd een succes, net zoals bloemen of parfum. Maar….. Wil je echt indruk maken? Kijk dan naar onderstaande optie. Ik word er niet voor betaald, heb geen aandelen, maar durf hier echt te verkondigen dat ik dit het perfecte cadeau vind voor Moederdag 2017!

Wanneer je echt waardering wilt uitstralen bij het geven van een cadeau, is een gepersonaliseerd cadeau perfect. Niet “op-het-laatste-moment-nog-een-winkel-in-gerend”, maar een welgekozen, persoonlijk geschenk waar moeite voor is gedaan. En dan hoeft het niet duur te zijn.

Names4Ever heeft een hele collectie gepersonaliseerde sieraden en zelfs een complete pagina met mama-sieraden. Ik had mijn oog laten vallen op de armbandjes en wilde in plaats van een armband met de namen van mijn drie kinderen, drie armbandjes, voor ieder kind een.

Het leuke van deze optie is dat ik die armbandjes nog verder kon personaliseren. Niet alleen heeft iedere armband een eigen plaatje, met de naam van mijn kind er op, iedere armband heeft ook een eigen kleur: de lievelingskleuren van mijn kinderen: mijn oudste groen, mijn dochter roze en mijn jongste blauw. In het dagelijks leven ook de kleuren van hun eigen bekers, koptelefoons en veel andere items.

En nu heb ik dus drie armbanden (die nog even ingepakt liggen te wachten op Moederdag 2017, ze zaten alle drie apart in een prachtig cadeau-doosje). Ik kan ze alle drie tegelijk dragen, of -wanneer ik bijvoorbeeld met de tweeling op stap ga- de armband met de naam van mijn oudste om doen zodat hij er ook een beetje bij is. Ik ben nu al enorm blij met het cadeau, nu nog even oefenen in verrast doen op 14 mei….

Mama-sieraden kun je eenvoudig bestellen via <deze link>

Karina (556 Posts)

Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.


Christaan Luttenberg: over eierdopjes, honderden dierentuinen, Bush & Desert
De Pizzabijbel [recensie]
Share