Theatervoorstelling voor dochters en (toekomstige) vaders

Er komen veel persberichten binnen en daar doe ik weinig mee. Leuker is het om zelf content te maken. Maar…. onderstaande uitnodiging was zo leuk en ook passend op deze website dat ik hem graag integraal plaats:

Lieve dochters en (toekomstige) vaders,

Onze vader.
Een man die wij ons hele leven kennen, maar waarvan we eigenlijk veel niet weten.

Een eerlijke en vlijmscherpe theatervoorstelling waarin wij op zoek gaan naar de man achter onze vader. Omdat we hem niet kunnen doorgronden. Omdat je nooit precies weet wat hij denkt of voelt. Omdat we hem willen leren kennen zoals onze moeders. Omdat we hem gemist hebben. Omdat knuffelen soms zo moeilijk gaat. Omdat hij naar je kijkt maar je niet weet wat hij denkt. Omdat hij stil is wanneer je hem wilt horen. Omdat hij je vader is en wij hem willen leren kennen.

We banen ons langs onze eigen persoonlijke herinneringen, herkenbare anekdotes, verhalen van andere vader-dochter relaties, een weg naar de man achter onze vader. We leggen onze eigen ‘strijd’ open en bloot op het toneel: met schaamte, humor, woede, teleurstelling en een verlangen.

Alle drie hebben wij op onze eigen manier iets met hem ‘uit te vechten’. Het is tijd om de stilte te doorbreken

  • Woensdag 7 juni: 20:30 en 22:30 Schuilkerk Bagijnhof, Delft
  • Donderdag 8 juni: 20:30 en 22:30 Schuilkerk Bagijnhof, Delft
  • Vrijdag 9 juni: 19:30 en 21:30 Schuilkerk Bagijnhof, Delft
  • Zondag 11 juni: 15:30 en 16:30 Génestetkerk, Delft

Je vind ons in het programmaboekje onder de naam: Eline, Danike & Iris: http://www.delftfringefestival.nl/programma/

Kom je naar ons kijken?
Liefs de dochters

Hoe bevalt de restyling van Suske en Wiske?
Izar
Share