Ben jij een echte Minions-fan? Doe dan mee met onze winactie!

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur: VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3! Voor een verslag van de première van De Verschrikkelijke Ikke 3 kun je op onderstaande afbeelding klikken:

Gele-loper-première van De Verschrikkelijke Ikke 3 [verslag]

Als grote Minion / Gru fan heb jij de film waarschijnlijk al gezien. Maar… Wil je er nog een keer gratis naar toe en daarbij ook leuke Minion-spulletjes krijgen? Doe dan mee met onze winactie!

Wij mogen twee pakketjes met daarin 2 vrijkaartjes, een schrijfset, 2 stickervellen en 1 knijppoppetje (stresstoy) weggeven. Daar moet je natuurlijk wel wat voor doen!

Word lid van onze Facebookgroep en vertel op welk personage uit een van de Verschrikkelijke Ikke films jij lijkt, en waarom.

Uit alle antwoorden worden twee winnaars gekozen die het prijzenpakket met de vrijkaartje toegestuurd krijgen. Ik wens mezelf alvast veel plezier met het lezen van de antwoorden en jullie veel succes met jullie deelname!

Meedoen aan deze winactie is gratis en is inmiddels afgelopen. Onze algemene voorwaarden vind je hier.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni 2017 in de originele versie (Despicable Me 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

Redactie (464 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Zomervakantie in Nederland, ook voor de Koninklijke Familie [foto's]
De zaak Magritte - misdaadroman van Toni Coppers [recensie]
Share