Welke provincie wil jij kleur geven? [winactie]

Er is een nieuw kleur- en speurboek verschenen, gemaakt door Juliette de Wit: Het kleur- en speurboek Nederland. Op TrotseMoeders.nl kreeg het de maximale score van 5 sterren:

Kleur- en Speurboek Nederland [recensie]

In het boek kun je niet alleen kleuren en speuren met je kind(eren), maar ook een heleboel leren over Nederland. En… We geven 2 van deze kleur- en speurboeken weg!

Om kans te maken op een van deze twee doe-boeken, stuur je een mail naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van kleur- en speurboek Nederland en laat je ons weten met welke provincie jij als eerste aan de slag zou willen gaan (met je kind). Wanneer je daar een speciale reden voor hebt, horen we die ook graag!

Uiteraard is er geen goed – fout. De twee winnaars zullen daarom willekeurig gekozen worden en krijgen het kleur- en speurboek Nederland thuisgestuurd. Vermeld daarom ook alvast je adresgegevens in de mail.

Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 21 augustus 2017. Onze voorwaarden vind je hier.

Redactie (464 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


De engste serie ooit 1 - Het nieuwe spookhuis [recensie]
Dribbel bij de Brandweer - Eric Hill [recensie]
Share