Imagine – John Lennons song in een prentenboek voor alle leeftijden!

Imagine all the people living life in peace.

 

You may say I’m a dreamer, but I’m not the only one.

 

I hope some day you’ll join us, and the world will be as one.

Op 21 september, de Internationale Dag van de Vrede, verschijnt John Lennons lied Imagine als prentenboek in 20 landen. De songtekst van John Lennons onsterfelijke lied Imagine staat centraal in het boek. Uitgegeven in samenwerking met Amnesty International, inspireert dit betoverende boek een nieuwe generatie om een wereld in vrede voor te stellen.

John Lennons songtekst, in het Engels, is in een eenvoudige krachtige stijl geïllustreerd door de bekende Franse tekenaar Jean Jullien. Het prentenboek vertelt het verhaal van een duif die over de wereld vliegt om een boodschap van vrede, liefde en vriendschap te verspreiden naar alle vogels, ongeacht de kleur van hun veren. In het boek staat in kleinere letters de Nederlandse vertaling van de songtekst erbij, geschreven door dichter Ted van Lieshout.

‘Dit boek betekent heel veel voor me. Mijn echtgenoot John […] schreef Imagine als een lied dat oproept tot vrede over de hele wereld. En vandaag is die vrede meer nodig dan ooit; ik denk dat zijn woorden niets van hun belang hebben verloren.’ – Yoko Ono Lennon

Genieten van Imagine als prentenboek kan vanaf 21 september 2017. Het tijdloze lied kun je hieronder beluisteren:

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Nieuwe film met Tom Cruise: American Made
Hoe kindvriendelijk en baby-proof zijn de kidswoningen in Dormio Resort Maastricht? Wij probeerden het uit!
Share