Maak kans op vrijkaarten voor de première van de nieuwe interactieve serie OK K.O Let’s be Heroes op het Cinekid festival [winactie]

Sowieso is het leuk om een bezoek te brengen aan het Cinekid festival, maar… Hoe leuk zou het zijn om een première bij te wonen? Cartoon Network maakt dit mogelijk door 5x 2 vrijkaartjes beschikbaar te stellen voor een winactie! Eerst wat meer informatie:

OK K.O Let’s be Heroes Cinekid
Op 24 oktober 2017 is de première van de nieuwe interactieve serie OK K.O Let’s be Heroes op het Cinekid festival. Deze nieuwe serie bestaat niet alleen uit afleveringen, maar ook uit een app en als console en pc-game.

 

De serie volgt de heldendaden van K.O., een eindeloos optimistische jongen die zich probeert te verbeteren om de beste te zijn in een dynamisch universum van helden, vrienden en uitdagende vijanden. De serie is ontwikkeld werd op basis van een pilot die een deel uit maakte van Cartoon Networks Emmy Award-winnende kortfilmprogramma.

Voor een korte indruk (helaas in het Engels) zie:

Leuk toch? En het is nog leuker doordat het interactief is, door de koppeling met app en game.

Winactie
Om kans te maken op 2 vrijkaarten moet je het volgende doen: Maak een zin met OK K.O erin. Laat je fantasie gaan en bedenk zelf iets waaronder OK K.O een plekje krijgt. Stuur jouw zin (of zinnen) naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van OK K.O.

De 5 leukste inzendingen krijgen allemaal 2 vrijkaarten voor de première van OK K.O Let’s be Heroes op het Cinekid festival. Vrijdagochtend 20 oktober 2017 kiezen we de winnaars die de kaarten diezelfde dag nog toegestuurd zullen krijgen.

Informatie Cinekid
Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Festival voor de jeugd (4-14 jaar) op de Westergasfabriek in Amsterdam en in ruim 35 filmtheaters door heel Nederland. Dit unieke evenement omvat alle aspecten van de media-industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses voor de kids. We vertonen gemiddeld 150 bijzondere films en tv-programma’s en creëren met de meest innovatieve tools, games, installaties en apps, de grootste digitale speeltuin van de wereld: het MediaLab.

Redactie (482 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Trailer van nieuwe Marvel film: Black Panter
Hoe meten we gewicht?
Share