The Boss Baby [recensie]

Dreamworks’ The Boss Baby is een originele komedie voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie. DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim.

Recensie
Vader, moeder, zoon…. Alles perfect (in de ogen van zoontje Tim) tot er ineens een baby-broertje bij komt! En zeker wanneer blijkt dat deze baby niet zomaar een baby is, maar een baby met een geheime missie!

Wat een origineel idee, deze film. Een baby die zich niet doorsnee gevraagd wordt geselecteerd en als een soort geheim agent in een gezin geplaatst.

Behalve broertje Tim heeft niemand door dat hij aan het werk is. En dat maakt dat je als kijker af en toe ook denkt dan de Boss Baby alleen in de ogen van zijn broertje anders doet dan de meeste baby’s.

Erg leuk, de kinderen en ik hebben genoten van The Boss Baby. De film duurt 95 minuten en is geschikt bevonden voor iedereen van 6 jaar en ouder.

The Boss Baby is uit op DVD en Blu-Ray, klik hier >>>>

Ruben Paul (22 Posts)

Drie kinderen, waarvan er één aan het puberen is. Ik houd van koken, lezen (thrillers) en van series kijken.


Trailer van de nieuwe Star Wars film: The Last Jedi
Wat grote mensen de hele dag doen [recensie]
Share