Interview met ontwikkelingspsycholoog Ger Ramakers over Speelgoed van het Jaar [video]

Een van de leden van de vakjury van de verkiezing van het Speelgoed van het Jaar is Ger Ramakers, kinder- en jeugdpsycholoog. Hij beoordeelt niet alleen samen met de andere juryleden of het speelgoed en de spellen genomineerd kunnen worden als Speelgoed van het Jaar, maar is ook verantwoordelijk voor de pedagogische rapporten die op de website SpeelgoedVanHetJaar.nl gepubliceerd zijn.

Hieronder een interview met Ger Ramakers, die uiteraard bij de bekendmaking van het Speelgoed van het Jaar 2017 aanwezig was:

Hieronder de winnaarsvan de titel Speelgoed van het Jaar 2017:

De winnaars zijn bekend: dit is het Speelgoed van het Jaar 2017!

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Bekendmaking Speelgoed van het Jaar 2017!!! [persoonlijk verslag]
HOTEL TRANSSYLVANIË 3 [trailer]
Share