Wie herinnert zich niet de eerste Jumanji-film, uit 1995, met Robin Williams en voor die tijd bijzondere animaties. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en zijn de mogelijkheden voor special effects enorm uitgebreid. Jumanji: Welcome to the Jungle wordt zowel in 3D als in 4D in de Nederlandse bioscopen vertoond vanaf 14 december 2017. Veel plezier ermee!

In het gloednieuwe avontuur JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE worden vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd.

Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten…

Verder met o.a. Nick Jonas (Kingdom) en Bobby Cannavale (Ant-Man, Boardwalk Empire).

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE draait vanaf 14 december in voorpremière, in 3D. Hieronder kun je de trailer bekijken:

Share