BABY BORN® WONDERLAND

Screenshot 2015-11-22 at 14.32.59Amsterdam, 10 juni 2015. Geen enkel meisjeshart en geen enkele meisjeskamer kan zonder haar: BABY born® is al een kwart eeuw een vriendinnetje van miljoenen trotse poppenmama’s. BABY born® kan eten, drinken, slapen, badderen, het in haar luier doen en op het potje gaan – allemaal zonder gebruik van batterijen. Ontdek de wereld met BABY born® vanaf het prilste begin via de volgende categorieën: FIRST LOVE (vanaf geboorte), SUPER SOFT (vanaf 1 jaar), BADPLEZIER (vanaf 2 jaar) en INTERACTIEF (vanaf 3 jaar). Binnen die laatste categorie INTERACTIEF stellen we nu de WONDERLAND collectie voor, een nieuwe magische wereld die opengaat voor alle BABY born® fans.
BABY BORN® INTERACTIEVE WONDERLAND POP
Volgens de legende was ze één van de mooiste vlinders die de wereld ooit heeft gezien. Ze leefde samen met haar eenhoorn in een wonderland waarin het rook naar aardbeien. Of je dit verhaal gelooft of niet, de BABY born® Interactieve Wonderland pop is gehuld in een klein beetje eigen magie. Haar glanzende jurkje doet denken aan een zachte, verfijnde bloem, gecombineerd met prachtige ballerina’s in bijpassende kleuren en een elegante tiara. Dit sprookjeswezen heeft zelfs een paar sieraden meegebracht voor jou om te dragen… een sierlijke armband en een ketting met eenhoornhanger. Ze heeft ook nog andere spulletjes meegenomen om te gebruiken in jouw wereld: een speentje, bordjes met haar favoriete pap, een flesje met dop, een luier en een potje. En heb je het mooiste al gezien? BABY born® Interactieve Wonderland heeft vlindervleugels! Misschien is de legende dan toch waar?

BABY BORN® WONDERLAND INTERACTIEVE EENHOORN
Droom ik, of is dat echt een eenhoorn? Zie jij hem ook? BABY born® Interactieve Eenhoorn is een prachtig vriendje voor je BABY born® en voor alle feeën, elfjes en prinsessen. Trots en betoverend galoppeert hij over de velden en door de wei, met zijn manen wapperend in de wind… Als je op de hoorn op zijn hoofd drukt, licht die op en hoor je een melodie. Met de inbegrepen haarborstel, decoratieve kam en kleurrijke haarspeldjes kun je zijn lange, glanzende manen steeds opnieuw stylen. Je kunt de meegeleverde stickers gebruiken om de eenhoorn te versieren of om geheime tekentjes achter te laten waar je ook bent. Je BABY born® kan rechtop blijven zitten op het bijbehorende zadel. Niks houdt jullie nu nog tegen voor een tocht door het wonderland…

MAGISCHE WONDERLAND OUTFITS
Over één ding zijn we het eens: Wat voor avontuur de nieuwe dag ook mag brengen, je kunt er alleen van genieten als je de perfecte outfit draagt. Wat voor ons geldt, geldt zeker voor onze kleine poppenvriendin! Daarom hebben we een schattige collectie kledingstukken en -sets van topkwaliteit ontworpen voor je BABY born®. De outfits voor tochtjes, trips, sport en spel zijn met veel zorg ontworpen en worden aangevuld met bijpassende accessoires.

BABY BORN® DELUXE WONDERLAND MAGISCHE JURK
Er zijn zo veel prachtige jurken… maar zo’n bijzondere jurk als deze heb je vast nog nooit gezien. Hij licht op als je op de zilveren strik drukt! Kleine sterretjes glinsteren door het doorzichtige materiaal en sprankelen als diamanten. Deze rosé-kleurige droomjurk is zo sierlijk als een wolk en gemaakt van glanzende organza. Deze adembenemende set bevat bijpassende, prachtige glanzende ballerina’s, een stijlvolle tiara en kanten vleugels. Hierin ziet je BABY born® eruit als de koningin van alle elfjes en feeën.

BABY BORN® DELUXE WONDERLAND MAGISCHE JURK
Er zijn zo veel prachtige jurken… maar zo’n bijzondere jurk als deze heb je vast nog nooit gezien. Hij licht op als je op de zilveren strik drukt! Kleine sterretjes glinsteren door het doorzichtige materiaal en sprankelen als diamanten. Deze rosé-kleurige droomjurk is zo sierlijk als een wolk en gemaakt van glanzende organza. Deze adembenemende set bevat bijpassende, prachtige glanzende ballerina’s, een stijlvolle tiara en kanten vleugels. Hierin ziet je BABY born® eruit als de koningin van alle elfjes en feeën.

Dirk Raven (28 Posts)


Samen Spelen met je kind: baby 0 - 3 maanden
De 10 tips van SES knutselpakketten
Share