Maak kans op het kaartspel UNO & de versie voor Nintendo Switch met onze winactie

Het spel UNO is een kaartspel wat op het spel “pesten” lijkt. Het is erg vrolijk vormgegeven en eenvoudig te spelen, zowel met vrienden als met kinderen. En het is nu ook uitgebracht als spel voor de Nintendo Switch! Heerlijk: kaarten zonder te hoeven delen / schudden. Kijk hieronder naar een recensie:

UNO – De enige leuke manier van ‘pesten’ nu ook op de Nintendo Switch [recensie]

Bij TrotseVaders.nl maak je kans om zowel het fysieke kaartspel als de Nintendo Switch versie van UNO te winnen. Het enige wat je hiervoor moet doen, is onder dit bericht op Facebook zetten met wie jij dit spel zou willen spelen.

Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 12 februari 2018. Onze voorwaarden vind je hier.

Klik hier om direct mee te kunnen doen met onze winactie >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Nieuwe Disneyfilm over De Notenkraker [trailer]
Cortex Challenge [recensie]
Share