If This Than That (IFTTT): nu ook voor nieuwe generatie Honeywell thermostaten

Modulation:
Honeywell
Price:
€ 145

Reviewed by:
Rating:
5
On 9 februari 2018
Last modified:28 juni 2018

Summary:

Nieuwe Honeywell thermostaat. De vertrouwde ronde vorm herbergt een intelligente met het internet oa om met IFTTT te verbinden. Product gaat je geld opleveren aan energie besparingen!

Ken u de site IFTTT.com, wat staat voor “IF This Than That”? Zo nee dan is het zeker de moeite waard om daar eens naar toe te gaan.

website if this than that

 

Je kunt dan allerlei acties automatiseren zoals foto’s posten/verzenden, een tweet sturen, emails verzenden, de lichten aan/uit zetten en sinds kort ook de temperatuur in het huis regelen, tenminste als je beschikt over de nieuwe generatie van connected Honeywell thermostaten. Lees bijvoorbeeld onze recensie daarover op trotsemoeders.nl.

Een mooie toepassing is dat je een grotere of kleinere Cirkel om je woonhuis trek en het apparaat gekoppeld aan een IFTTT account automatisch laat uitvoeren dat, als je verder gaat met je mobiele telefoon dan die cirkel dat de thermostaat dan automatisch lager wordt gezet, en als je de cirkel om je huis weer betredt weer op de normale temperatuur komt te staan. Zo zorg je ervoor dat als je – langere tijd – niet thuis bent de verwarming energie bespaard en als je weer op huis aan komt de verwarming gewoon op je eigen gewenst comfort warmte is.

Honywell koppeling IFTTT Honywell download android pp

Met een eenvoudig te bedienen en op alle centrale verwarmingen nieuwe generatie Honeywell tHermostaten van rond de €140 en een gratis account op “IF Then Than That” en gratis smartphone apps kan je én eenvoudig en geautomatiseerd energie besparen én het robotiseren van huishoudelijke klusjes een stapje dichterbij brengen.

 

Nieuwe Honeywell thermostaat. De vertrouwde ronde vorm herbergt een intelligente met het internet oa om met IFTTT te verbinden. Product gaat je geld opleveren aan energie besparingen!

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Hannes Hunebed 1: Scharminkel uit de steentijd - boemboek [recensie]
Series geschreven door Rick Riordan (2)
Share