Winnaars Zapp Awards 2018

Zaterdag 17 februari 2018 zijn de Zapp Awards van 2018 uitgereikt. Freeks Wilde Wereld is in Podium De Vorstin in Hilversum verkozen tot Beste Zapp-programma. Ook Buddy Vedder, StukTV en Fource ontvingen een Zapp Award uit handen van presentator Klaas van Kruistum. De uitreiking van de Zapp Awards werd live uitgezonden op NPO Zapp.

Het is een aanrader om deze uitreiking terug te kijken op uitzending gemist. Zo kun je bijvoorbeeld zien waarom Bram de ‘Veer-In-Je-Reet Award gewonnen heeft. Inspirerend voor andere kinderen!

Kinderen konden afgelopen weken hun stem uitbrengen op hun favorieten in de categorieën Beste YouTuber, Beste Zapp-Presentator, Beste TV-Programma, Beste Artiest en Beste Zapp-Programma. Voor die laatste categorie kon nog tijdens de uitzending worden gestemd. Er zijn vandaag in tien uur tijd ruim 18.000 stemmen uitgebracht in de categorie Beste Zapp-Programma.

Dit zijn de winnaars die met een Zapp Award naar huis gingen:

– Beste Zapp-Programma: Freeks Wilde Wereld

– Beste Zapp-Presentator: Buddy Vedder

– Beste TV-Programma: Wie Is De Mol?

– Beste Artiest: Fource

– Beste YouTuber: StukTV

– Beste Online Concept: Stuk TV – Jachtseizoen

Naast deze prijzen gingen Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg met de titel Zapper van het jaar ervandoor. Deze award wordt uitgereikt aan Zapp-presentatoren die zich al jaren inzetten voor jeugdtelevisie. Jetske en Pepijn hebben elf jaar lang elke zaterdag de BZTshow gepresenteerd op NPO Zapp. De Veer-In-Je-Reet Award, de prijs voor iemand die zich voor iemand anders heeft ingezet, ging naar de 12-jarige Bram Pollaert uit Herkenbosch. Hij werkt vrijwillig in een zorgcentrum in Limburg.

Zapp Awards 2018
De Zapp Awards zijn dé jaarlijkse publieksprijzen voor beste programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten van het afgelopen jaar, bepaald door kinderen. Het thema van dit jaar is ‘zo trots als een pauw’. De Zapp Awards, voorheen de Zapplive Awards, worden sinds 2016 uitgereikt. De Zapp Awards is een samenwerking van NPO Zapp en de KRO-NCRV. Zapp Awards 2018 – fotocredits Bullet-Ray

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Kleine IJsbeer: Het grote boek van Kleine IJsbeer [recensie]
Nog wat extra informatie over Geronimo Stilton (5)
Share