Wie wint het Marvel Black Panther Prijzenpakket met onze winactie?

De winactie voor het Black Panther prijzenpakket is afgesloten. De vraag die beantwoord moest worden was: “welke acteur speelt de rol van Black Panther (T’Challa) in de Marvel film Black Panther“. Het goede antwoord op deze vraag is: Chadwick Boseman

Kennelijk zijn er erg veel Balck Panther fans, want een heleboel Trotse Vaders deden mee met deze winactie! Uit alle goede inzendingen is de volgende naam gekozen: E. van Hoorn. Proficiat, je krijgt het mooie prijzenpakket deze week nog thuisgestuurd!

Voor alle andere fans: de film Black Panther is nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen:

Marvel’s Black Panther [trailer]

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


George en de onbreekbare code, van Lucy & Stephen Hawking
Woonverzekering en kinderen - wat valt onder een goede dekking (en wat niet?)
Share