Wie wint het Marvel Black Panther Prijzenpakket met onze winactie?

De winactie voor het Black Panther prijzenpakket is afgesloten. De vraag die beantwoord moest worden was: “welke acteur speelt de rol van Black Panther (T’Challa) in de Marvel film Black Panther“. Het goede antwoord op deze vraag is: Chadwick Boseman

Kennelijk zijn er erg veel Balck Panther fans, want een heleboel Trotse Vaders deden mee met deze winactie! Uit alle goede inzendingen is de volgende naam gekozen: E. van Hoorn. Proficiat, je krijgt het mooie prijzenpakket deze week nog thuisgestuurd!

Voor alle andere fans: de film Black Panther is nog steeds te zien in de Nederlandse bioscopen:

Marvel’s Black Panther [trailer]

George en de onbreekbare code, van Lucy & Stephen Hawking
Woonverzekering en kinderen - wat valt onder een goede dekking (en wat niet?)
Share