Maak kans op een prijzenpakket Sherlock Gnomes, inclusief vrijkaartjes! [winactie]

De geliefde tuinkabouters uit GNOMEO AND JULIET zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun vrienden en familie arriveren in de stad, beginnen ze eerst met het lenteklaar maken van de tuin. Maar dan komen ze erachter dat iemand in Londen tuinkabouters ontvoert. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze kunnen inschakelen… SHERLOCK GNOMES.

De beroemde detective arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. De zoektocht wordt een doldwaas avontuur waarbij ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en de stad verkennen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Sander de Heer (Sherlock Gnomes), Ricardo Blei (Gnomeo), Peggy Vrijens (Juliet), Huub Dikstaal (Watson), Owen Schumacher (Moriarty), Pepijn Gunneweg (Paris), Nurlaila Karim (Irene).

In dit vervolg vol actie zijn in de originele versie opnieuw de stemmen te horen van James McAvoy, Emily Blunt, Michael Caine, Maggie Smith, Stephen Merchant en Ozzy Osbourne, met daarnaast de stemmen van Johnny Depp als Sherlock Gnomes, Chiwetel Ejiofor als Watson en Mary J. Blige als Irene.

SHERLOCK GNOMES draait vanaf 13 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D.

Winactie
TrotseVaders.nl mag een prachtig prijzenpakket weggeven. Hierin vind je behalve 1 knuffel, 1 sleutelhanger, 1 inkleur tas (met kleurtjes) en 1 vel met neptattoos ook 2 vrijkaartjes voor de film SHERLOCK GNOMES. Deelnemen aan deze winactie is gratis en kan tot 19 april 2018. Onze voorwaarden vind je hier.

Wat moet je doen?
Waarschijnlijk doe je mee aan deze winactie voor je kind. Zo kun je samen naar de film en krijgt hij/zij allerlei mooie prijzen. Om te winnen lijkt het me dan ook eerlijk wanneer je je kind zelf aan het werk zet!

Laat hem of haar een mooie tekening van een kabouter maken en stuur deze naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van Sherlock Gnomes. Wie weet wordt de tekening van jouw kind gekozen en heeft hij of zij zelf het prijzenpakket gewonnen!

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Stichting Papageno en het KPN Mooiste Contact Fonds maken samen een speciale muziek-app voor autistische kinderen: TEAM Papageno
De extra activiteiten in Burgers' Zoo op een rij
Share