Prijzenpakket Sherlock Gnomes, inclusief vrijkaarten, gewonnen met prachtige tekening.

Het is altijd bijzonder om de inzendingen van een winactie binnen te krijgen. Ditmaal tekeningen, vingerverf-werkjes en zelfs een stempel- en plakwerkje. En altijd is het weer moeilijk om een winnaar te kiezen. Alles waar kinderen hun best voor doen, is mooi en verdient een prijs!

Helaas kan er maar één de winnaar zijn en dat is geworden….

*tromgeroffel*

Florian Kolthof (7 jaar) met onderstaande prachtige tekening:

Proficiat, Florian! Echt heel erg mooi gemaakt, met veel details en veel kleur! Je krijgt een prijzenpakket toegestuurd met daarin een knuffel, een sleutelhanger, een inkleur tas (met kleurtjes, dus die wordt vast ook heel mooi!) en een vel met neptattoos. En natuurlijk krijg je ook twee vrijkaartjes voor de film SHERLOCK GNOMES, zodat je daar lekker van kunt genieten. Alvast heel veel plezier!

SHERLOCK GNOMES draait nu in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, ook in 3D.

De extra activiteiten in Burgers' Zoo op een rij
Doodsvlucht - eerste thriller van Bear Grylls
Share