Op Avontuur met de Kaasschuit

De Tv-serie Jul & Julia, van Kinderpretpark Julianatoren, is zo’n daverend succes dat er de afgelopen maanden is gewerkt aan een nieuw TV concept “Op Avontuur met de Kaasschuit”. In dit nieuwe tv-programma vertelt meneer Kaasgaaf vanuit het geanimeerde boek aan een aantal kinderen, mevrouw Suikerspin en Jul & Julia over spannende verhalen.

Het nieuwe Tv-programma Op Avontuur met de Kaasschuit is vanaf 1 juli 2018 elke zondag rond 7:20 uur te zien bij RTL Telekids

Op Avontuur met de Kaasschuit
Meneer Kaasgaaf, ooit een jonge matroos voer samen met Kapitein Julius en zijn vrouw Agaath op een groot schip de wereld rond. Het schip “De Kaasschuit” nam het drietal mee en samen beleefden zij de spannendste avonturen. Gedurende hun reizen ontmoeten zij keer op keer nieuwe vrienden.

Rond 7:20 uur bij RTL Telekids
Op zondag 1 juli wordt het verhaal met “Een Prinselijke Nacht” verteld. Het tv-programma “Op Avontuur met de Kaasschuit” is elke zondag rond 7:20 uur te zien op RTL Telekids. Op de zaterdag er op wordt het programma op het zelfde tijdstip herhaald.

Voorlezen
Bij het Apeldoornse pretpark zelf wordt ook voorgelezen uit het boek “Op Avontuur met de Kaasschuit”. Meneer Kaasgaaf of mevrouw Suikerspin lezen, voordat het park geopend wordt, één van de spannende verhalen voor aan de bezoekers in het restaurant. De show is bij de toegang van het pretpark inbegrepen.

Voor meer gratis extra’s bij Julianatoren kun je op onderstaand artikel klikken:

Vele gratis extra’s bij De Julianatoren!

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Première van Skyscraper, met Dwayne Johnson en Rico Verhoeven [verslag]
Fotosessie Koninklijk gezin - zomer 2018
Share