Prachtig Dirk Scheele prijzenpakket, inclusief vrijkaartjes voor de bioscoopfilm [winactie]

“Vroeger” hadden we een CD van Dirk Scheele waarop liedjes over Dikkie Dik stonden. Die CD was echt favoriet bij de kinderen, en stiekum ook bij mij, want de liedjes waren eenvoudig genoeg om mee te kunnen zingen, maar inhoudelijk enorm grappig en verrassend!

Wie is Dirk?
Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s, tv-series en boeken gemaakt en trekt volle zalen met hits als ‘Ik woon in een huis’, ‘Op de kinderboerderij’ en ‘Lieveheersbeestje’.

Achtergrond
Dirk Scheele begon als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. Voor hen schreef hij zijn eerste kinderliedjes. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Daarom maakte Dirk de overstap naar het theater. Dirk werd al snel populair als kinderpopster. In zijn liedjes gebruikt hij diverse muziekstijlen, waaronder rock & roll, blues, pop, dance, klassiek en wereldmuziek. In een eigen herkenbare stijl sluit hij aan bij het niveau van de kinderen.

Bovenstaande informatie komt van de website van Dirk Scheele, waar je nog veel meer informatie kunt vinden over hem.

Bioscoopfilm
In de Nederlandse bioscopen draait momenteel de eerste bioscoopfilm met Dirk Scheele: Op stap met Dirk Scheele. Een film die vol liedjes zit en echt leuk is voor de doelgroep (jonge kinderen vanaf een jaar of 2). Leuk toch, lekker naar de film met je peuter of kleuter!

Prijzenpakket
Dirk Scheele heeft al heel veel leuke boeken, CD’s en DVD’s uitgebracht, maar dit is zijn eerste echte bioscoopfilm. En om dat te vieren mogen we twee keer een mooi prijzenpakket weggeven. Het prijzenpakket bestaat uit:

  • 4 bioscoopkaartjes voor de film Op stap met Dirk Scheele
  • CD van Dirk Scheele
  • DVD van Dirk Scheele
  • een prachtig Keukenhof luchtbed.

Wat moet je doen?
Ga naar de Instagram-pagina van TrotseVaders/TrotseMoeders <klik hier> en gan naar de foto van het prijzenpakket. Zet bij de reacties waarom je kans wil maken op dit prijzenpakket. Deelname aan deze winactie is gratis en kan het hele weekend. Maandag maken we de winnaars bekend. Voor onze voorwaarden, klik <hier>

 

Glass [trailer en informatie]
Ontdek Eiland IJsselmonde - deel 1: bomen en Berlusconi
Share