Disney Muppet Babies

“De Muppet Show” roept bij een hele generatie meteen veel nostalgische gevoelens op en heeft fans van alle leeftijden. Vanaf 3 september 2018 neemt Disney Junior je mee naar de kindertijd van je favoriete karakters Kermit, Miss Piggy en Gonzo en volg je hoe ze samen hun coolste avonturen ooit beleven.

Dankzij 3D animatie kan je in levendige en vrolijke kleuren de hilarische avonturen van baby’s Kermit de Kikker, Miss Piggy, Fozzie Beer, Gonzo en Animal volgen in hun speelkamer. Summer Penguin, een schattige paarse pinguïn en de nieuwste muppet in de familie maakt de vrolijke bende compleet. Zoals altijd moedigt Miss Nanny de Muppet Babies enthousiast aan om in hun oneindige fantasie de verste uithoeken van het universum te verkennen en creatief om te gaan met elk obstakel dat hun pad kruist.

De allerkleinsten van 3 tot 5 jaar kunnen genieten van hoe de Muppet Babies de wereld ontdekken, hun angsten overwinnen en hun verbeelding induiken! Alles kan, niets is te gek!

Fortnite - hoe word je de beste speler
Septemberaanbieding: hoge korting op gezinsabonnement Julianatoren 2019 + gratis toegang in 2018!
Share