Septemberaanbieding: hoge korting op gezinsabonnement Julianatoren 2019 + gratis toegang in 2018!

Voorverkoop gezinsabonnement 2019 Kinderpretpark Julianatoren van start
Tijdelijk verkrijgbaar met minimaal € 31,- korting en gratis toegang in 2018.

Met het gezinsabonnement van kinderpretpark Julianatoren geniet je met het hele gezin, ongeacht het aantal kinderen, een seizoen lang onbeperkt van alle attracties en evenementen. De voorverkoop van het gezinsabonnement 2019 is van start gegaan. Extra leuk is dat je met het gezinsabonnement voor volgend seizoen ook al toegang krijgt in september, oktober en november van dit jaar.

Voor ervaringen van andere ouders, met kinderen in de leeftijd van 0-15 jaar, klik hier >>>>

Gratis toegang bij andere parken
Eén van de meest bijzondere extra’s welke je krijgt bij het gezinsabonnement van kinderpretpark Julianatoren is de gratis toegang bij diverse andere dierentuinen en pretparken. Daarnaast krijg je flinke korting op de toegangsprijs van andere dag attracties. De deelnemende parken worden gedurende de wintermaanden bekend gemaakt door het kinderpretpark.

Gratis toegang bij evenementen
Het Apeldoornse kinderpretpark geeft houders van een gezinsabonnement gratis toegang bij al haar evenementen. Zo kunnen de bezoekers dit jaar al genieten van de verjaardag van meneer Kaasgaaf, Pipo de Clown, Fien & Teun, Thomas de Stoomlocomotief, Halloween en het Mega Sint Spektakel. De evenementen voor 2019 worden ook gedurende de wintermaanden bekend gemaakt.

Nieuw: 4 volwassenen gratis mee
Op het gezinsabonnement mogen maximaal vier extra volwassen personen gratis worden vermeld met een pasfoto. Zij krijgen ook een seizoen lang onbeperkt toegang tot het pretpark. Ontzettend handig als opa en oma vaak oppassen of wanneer de oppas met de kinderen een lekker dagje wilt komen genieten.

2016jul09 Famile pretpark Julianatoren Apeldoorn draaimolen

Gezinsabonnement verlengen
Huidige abonnementhouders van kinderpretpark Julianatoren kunnen hun gezinsabonnement tijdelijk extra voordelig verlengen voor seizoen 2019. Als abonnementhouder parkeer je overigens gratis je auto, krijg je 10 kortingsbonnen van € 5,- voor vriendjes en vriendinnetjes en krijg je een spaarkaart voor een vijfde kindermenu gratis.

Tijdens de voorverkoop kost het gezinsabonnement € 206,- (€ 31,- korting). Voor abonnementhouders 2018 kost het € 186,- (€ 51,- korting) om het gezinsabonnement te verlengen. Deze actie geldt tot en met 30 september 2018. De reguliere verkoopprijs van het gezinsabonnement 2019 bedraagt € 237,-. Meer informatie op www.julianatoren.nl.

Redactie (664 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Disney Muppet Babies
Als eerste LEGO DC Super-Villains uitproberen: gamen als schurk [verslag]
Share