Maak kans op een game voor jonge kinderen: Paw Patrol on a Roll [winactie]

Kinderen komen op steeds jongere leeftijd met moderne technologie in aanraking. Van een babyfoon, waar ze de stem van vader / moeder uit horen komen en een aflevering van een favoriete serie op een moment waarop het uitkomt tot het zien van opa / oma wanneer er eeen video-call is en het spelen van spelletjes op tablet of telefoon. Het maakt ze vaardiger dan wij, als Trotse Vaders, ooit zullen worden!

Een van de favoriete series van jouw kleintje is ongetwijfeld Paw Patrol, een vriendelijke animatieserie waarin hondenvriendjes problemen oplossen. Ieder hondje heeft zijn eigen voertuig / kwaliteit.

Op basis van deze populaire serie is er nu een game, speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, vanaf een jaar of 3: Paw Patrol on a Roll. Er zijn 16 verschillende missies op 8 verschillende locaties in Avonturenbaai.

Je kind kan spelen als Marshall, Chase, Skye, Rubble, Everest, Rocky, Zuma of Tracker en bij iedere pup de vaardigheden die daar bij horen, benutten om de missie af te ronden.

Wil jij als Trotse Vader, kans maken om een van de codes voor de game Paw Patrol on a Roll voor Nintendo Switch te winnen? Maak dan de volgende zin af die in vrijwel iedere aflevering van Paw Patrol zit (en die jouw kindje waarschijnlijk ook kent)

“Geen klus is te groot, …………………………………………..”

Stuur je antwoord per mail naar win@trotsevaders.nl onder vermelding van winactie Paw Patrol game voor Nintendo Switch. Wanneer jij tot de winnaars behoort, wordt je naam bekend gemaakt op Facebook en ontvang je de code voor deze leuke en kindvriendelijke game per mail. Onze voorwaarden vind je <hier>

Deelname aan deze winactie is gratis en kon tot 17 november 2018. DEZE WINACTIE IS NU AFGESLOTEN. Het juiste einde van de winactie-zin en de twee winnaars kun je <hier> vinden.

Aladdin - door Disney als Live Action movie opnieuw verfilmd [trailer]
A Je To! Winterpret met Buurman & Buurman in de bioscoop
Share