Wie wint de game Paw Patrol on a Roll voor Nintendo Switch?

Op basis van de populaire animatieserie Paw Patrol is er nu een game, speciaal ontwikkeld voor jonge kinderen, vanaf een jaar of 3: Paw Patrol on a Roll. Hoe populair de pups zijn, die in actie komen wanneer er iemand in nood is of wanneer er een probleem opgelost moet worden, bleek wel uit het grote aantal inzendingen bij onze winactie!

Maak kans op een game voor jonge kinderen: Paw Patrol on a Roll [winactie]

Om als Trotse Vader, kans te maken om een van de codes voor de game Paw Patrol on a Roll voor Nintendo Switch te winnen, moest je de volgende zin afmaken die in vrijwel iedere aflevering van Paw Patrol zit (en die jouw kindje waarschijnlijk ook kent)

“Geen klus is te groot, …………………………………………..”

De juiste zin moest worden:

“Geen klus is te groot, geen pup te klein”

Eventueel gevolgd door: “Paw Patrol is niets te dol

Ook variaties, zoals ‘geen klus te groot, geen pup te klein’ en ‘geen klus is te groot en geen pup is te klein’ etc zijn goed gerekend, maar echt afwijkende antwoorden, hoe komisch ze soms ook waren, hebben we fout gerekend.

Uit alle goedgekeurde inzendingen zijn willekeurig twee winnaars gekozen:

  • Edwin Zweistra
  • Roy Ten Pas

Proficiat, Trotse Vaders Edwin en Roy. Jullie krijgen zeer binnenkort een code toegestuurd waarmee jullie gratis de leuke game Paw Patrol on a Roll kunnen downloaden.

Alvast veel spelplezier ermee!

Smarter Coffee: verse koffie maken vanuit bed
De Fabeltjeskrant als bioscoopfilm [trailer & informatie]
Share