Dit Goede Voornemen wordt beloond met 4 première-kaarten voor Hoe tem je een Draak 3

Aanstaande zaterdag, 12 januari 2019, gaat de film Hoe Tem je een Draak 3 in première in Pathé Arena. Door het delen van Goede Voornemens op onze Instagram-pagina, kon je kans maken op 4 première-kaarten!

Er waren veel Goede Voornemens die ook ècht goed zijn. Volgens degene die de winnaar mocht kiezen, sprong er echt één uit omdat deze zowel origineel is als haalbaar: het Goede Voornemen van Mirte:

Ons goede voornemen is simpel, maar voor ons van grote waarde en daarom ook vast en zeker goed vol te houden: Minstens 1x per week doen we een briefje in een grote pot met daarop geschreven wat voor leuks wij hebben meegemaakt/beleefd of waar we dankbaar voor zijn. Zo hebben we aan het eind van het jaar een pot vol mooie herinneringen over 2019!!

Proficiat, Mirte! Jij mag zaterdag met nog 3 mensen naar Pathé Arena voor de feestelijke première van Hoe Tem je een Draak 3! Veel plezier.

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Besparen op je energiekosten
Tweet Beats [recensie]
Share