Dit Goede Voornemen wordt beloond met 4 première-kaarten voor Hoe tem je een Draak 3

Aanstaande zaterdag, 12 januari 2019, gaat de film Hoe Tem je een Draak 3 in première in Pathé Arena. Door het delen van Goede Voornemens op onze Instagram-pagina, kon je kans maken op 4 première-kaarten!

Er waren veel Goede Voornemens die ook ècht goed zijn. Volgens degene die de winnaar mocht kiezen, sprong er echt één uit omdat deze zowel origineel is als haalbaar: het Goede Voornemen van Mirte:

Ons goede voornemen is simpel, maar voor ons van grote waarde en daarom ook vast en zeker goed vol te houden: Minstens 1x per week doen we een briefje in een grote pot met daarop geschreven wat voor leuks wij hebben meegemaakt/beleefd of waar we dankbaar voor zijn. Zo hebben we aan het eind van het jaar een pot vol mooie herinneringen over 2019!!

Proficiat, Mirte! Jij mag zaterdag met nog 3 mensen naar Pathé Arena voor de feestelijke première van Hoe Tem je een Draak 3! Veel plezier.

Besparen op je energiekosten
Tweet Beats [recensie]
Share