Wie wil naar de première van Hoe Tem je een Draak 3? [winactie]

Op zaterdag 12 januari 2019 gaat de bioscoopfilm Hoe Tem je een Draak 3 in première. Een première is altijd een feestje, niet alleen omdat je als allereerste een film kunt bekijken, ruim voordat hij in de bioscopen gaat draaien, maar ook omdat het altijd feestelijk aangekleed is. Versieringen, lekkers en veel Bekende Nederlanders. De presentatie is in handen van Pip Pellens en boyband FOURCE zal optreden. Feest dus. En jij kunt er bij zijn, door mee te doen met onze winactie!

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie), Terence Schreurs (Astrid), Thekla Reuten (Valka Heilbot), Géza Weisz (Eret) en Daniël Boissevain (Grimmel).

Trailer (Nederlands) van Hoe Tem je een Draak 3

TrotseVaders.nl mag 4 première-kaarten weggeven voor de première van Hoe Tem je een Draak 3, zaterdag 12 januari 2019, vanaf kwart voor 10 in Pathé Arena. Dus… heb je zin om een keer een première mee te maken, doe dan mee met onze winactie.

Om kans te maken op de 4 premièrekaarten hoef je alleen maar je Goede Voornemen voor 2019 met ons te delen. Dit doe je onder <dit bericht op Instagram> Onder alle deelnemers wordt uiterlijk woensdag 09 januari 2019 een winnaar gekozen die 4 premièrekaarten voor Hoe Tem je een Draak 3 krijgt.

Klik hier om direct naar de winactie te gaan >>>>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Burgers' Zoo Arnhem - Pasar Malam
Besparen op je energiekosten
Share