Tips voor “ik-doe-niet-aan-Valentijnsdag” Trotse Vaders

Brom jij ieder jaar dat je “niet aan Valentijnsdag doet”? En geeft dat spanning in je relatie? Hieronder tips om zonder gezichtsverlies toch een gezellige dag van 14 februari te maken.

  • Schrijf een kaartje. Gebruik een tekst die dicht bij jouw waarheid blijft zoals “Ik heb niets met Valentijnsdag, maar ik hou wel van jou” of “Ik hou van je, ook op Valentijnsdag“.
  • Breng een kopje thee op bed. Een compleet ontbijt hoeft niet, maar een kopje thee (of koffie) is een gebaar wat vast gewaardeerd wordt. Zeker als je erbij bromt dat het “voor een speciaal iemand op Valentijnsdag” is.
  • Koop een klein cadeautje. En dan bedoel ik echt klein. Een Valentijnscadeautje voor minder dan 5 euro gaat vast niet volledig tegen je principes en kan het verschil maken tussen een gezellige en een chagrijnige dag!
Je bent niet de enige 🙂

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


50 jaar Floris
Veiligheid met Brandweerman Sam [winactie]
Share