Veiligheid met Brandweerman Sam [winactie]

Brand… je hoopt het nooit mee te maken! Toch is het goed om te weten wat je moet doen wanneer er brand is en er ook je kind(eren) over te vertellen. Brandweerman Sam kan daarbij helpen. Door samen met je kind naar de avonturen van Brandweerman Sam te kijken, kun je heel laagdrempelig het gesprek met je kind aangaan over wat hij of zij moet doen wanneer er rook is, wanneer een brandmelder afgaat, of wanneer er vlammen te zien zijn.

In samenwerking met Just4Kids mogen we twee ‘Brandweerman Sam – pakketten’ weggeven. Ieder pakket bevat de nieuwste DVD Brandweerman Sam: klaar voor actie, die overigens ook On Demand verkrijgbaar is. Verder zit er een heuse Brandweerman Sam rookmelder in het pakket.

Een rookmelder, de naam zegt het al, meldt rook. Wanneer het alarm af gaat kan het door een onschuldige reden, zoals een boterham die aan begint te branden in het broodrooster, maar het kan ook door de vorming van rook bij brand zijn. Aan te raden is om op iedere verdieping van je huis, minimaal 1 rookmelder te hangen. En de vriendelijke Brandweerman Sam rookmelder past prima in de slaapkamer van je kind!

Wil je kans maken op het prijzenpakket met de nieuwe Brandweerman Sam DVD en de Brandweerman Sam rookmelder? Stuur dan jouw veiligheidstip naar win@trotsevaders.nl o.v.v. Brandweerman Sam: Klaar voor actie. Onder alle originele tips die binnen komen, verloten we 2 Brandweerman Sam prijzenpakketten. Meedoen met deze winactie is gratis en kan tot vrijdag 8 februari 2019. Voor onze voorwaarden, klik <hier>

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Tips voor "ik-doe-niet-aan-Valentijnsdag" Trotse Vaders
Extra feest met het LEGO film 2 Kids Weekend bij Kinepolis
Share