Wie wil naar Monster Jam? Doe mee en maak kans op 4 tickets, inclusief Pit Party [winactie]

DOE MEE EN WIN! Op zaterdag 6 juli komt Monster Jam weer naar De Kuip in Rotterdam met de grootste show op 4 wielen! Meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie! Verrassend, verbluffend en onvergetelijk!

Wij mogen 4 tickets weggeven voor de show, inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show.

Wil jij winnen? Laat dan weten welke Monster Jam truck jouw favoriet is en waarom. Wie weet zit jij straks in De Kuip!

Wat kun je winnen?
4 x 1e rang tickets inclusief toegang tot de Pit Party voorafgaand aan de show met een waarde van € 52,90 per ticket voor Monster Jam op zaterdag 6 juli 2018 in De Kuip, Rotterdam.

Wat moet je doen?
Kijk op de website van Monster Jam <klik hier> voor de deelnemende trucks en laat ons weten welke je favoriet is. Vertel ook waarom juist deze truck jouw voorkeur heeft! Mail dit naar win@trotsevaders.nl

Voorwaarden
Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 25 maart 2019. Onze voorwaarden vind je <hier>. De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle inzendingen en wordt vóór eind maart 2019 bekend gemaakt op deze site en op Facebook. Deelnemers moeten 18 jaar of ouder zijn of verifieerbare toestemming van een ouder of wettelijk vertegenwoordiger hebben. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De contactgegevens van de winnaar worden alleen met derden gedeeld in verband met de prijsafhandeling.

Lees hieronder de ervaring van Trotse vader Ruud bij een eerdere versie van Monster Jam:

Voor meer informatie en tickets, klik hier >>>>

Het Dikke Dierenboek
Heroes Dutch Comic Con gaat dit weekend door, wel extra veiligheidsmaatregelen
Share