Sesamstraat ABC & 123 puzzel [winactie]

Sesamstraat is bij uitstek geschikt om cijfers en letters te leren. Gewoon door naar het programma te kijken samen met je kindje, leert je kind spelenderwijs de letters kennen en maakt hij of zijn een begin met de cijfers en met tellen.

Maar… ook zonder televisie of internet kun je je kindje spelenderwijs laten kennismaken met cijfers en letters! De Sesamstraat ABC & 123 puzzel bevat puzzeltjes waarmee kinderen alle kleine en hoofdletters van het alfabet leren kennen en tot 10 kunnen leren tellen.

Samen met hun Sesamstraat vriendjes Tommy, Bert en Ernie, en Elmo leren kinderen over de letters van het alfabet en cijfers. Spelenderwijs leren helpt mee het zelfvertrouwen van kinderen te stimuleren en de ontwikkeling te versnellen. Kijk welk plaatje bij welke letter en woord hoort en probeer of de puzzel past. Past de puzzel niet, dan kijk je nog een keertje naar het plaatje.

Winactie

De winactie is afgesloten en gewonnen door Trotse Oma Elisabeth.

Jij kunt deze Sesamstraat ABC & 123 puzzel winnen! Ga naar dit bericht op Facebook <klik hier> en vertel op welk personage uit Sesamstraat jij lijkt.

Je mag ‘liken’, ‘delen’ en uitleg geven over waarom je op een bepaald personage lijkt, maar dat hoeft niet.

Meedoen aan deze winactie is gratis en kan tot 22 juni 2019. Klik <hier> voor onze voorwaarden. De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt, houd dus onze FB-pagina <klik hier> goed in de gaten!

Welke Vaderdag MegaGadget wil jij? Doe mee met onze winactie!
Explorers Academy: het Nebula-mysterie [recensie]
Share