Kinderpretpark Julianatoren tot 20:00 uur geopend tijdens de Zomeravonden!

Tot en met 1 september zijn er bij Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Tijdens de zomerweken, op de zaterdagen 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus, zijn er speciale Zomeravonden met elke avond een ander thema. Op de eerste Zomeravond genieten bezoekers van het thema ‘Het Wilde Westen’. Op de avond zelf zijn er diverse shows en activiteiten met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia.

Het Apeldoornse pretpark is op alle Zomeravonden tot 20 uur geopend. Hieronder een impressie van een recent bezoek aan Julianatoren:

Goud van het Wilde Westen
In de grote parkshow ‘Het Goud van het Wilde Westen’ nemen Jul & Julia de bezoekers mee naar het land van de cowboys en indianen. Treed in de voetsporen van opa Julius en ontdek de geheimen van het spannende, maar vooral swingende Wilde Westen.

Diverse thema shows
In het Apeldoornse pretpark zijn diverse shows bij te wonen. Zo leren de kinderen de stoere cowboy danspassen bij Jul’s Wild West Show en schittert ook Julia in haar eigen Wild West Show. Cas de Ranger is deze avond ook te zien in zijn show ‘Cas de Ranger LIVE’ waarin hij de bezoekers klaar stoomt om de nieuwe Experience te ontdekken.

Koken met Mevrouw Suikerspin LIVE
Met 600.000 views op Youtube is ‘Koken met Mevrouw Suikerspin’ ontzettend populair. Reden genoeg voor het Apeldoornse pretpark om in samenwerking met Inventum, sponsor van de keukenapparatuur, de show met de geliefde Mevrouw Suikerspin LIVE uit te voeren.

Redactie (708 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


Escape Room
Noorse mythen - over Odin, Thor en Loki
Share