Win kaartjes voor Monster Jam 2022 in Nederland [winactie]

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is weer zover: dit jaar kunnen we genieten van Monster Jam. Niet alleen van “oude bekenden ” maar ook van nieuwe stoere trucks en motoren. Dit wil je niet missen!

Belangrijke informatie

  • Waar: GelreDome Arnhem
  • Wanneer: 3 & 4 december 2022
  • Pit Party – 10.30 – 12.00 uur
  • Monster Jam – 13.00 – 15.00 uur

MONSTER JAM: Het is luid, het is krankzinnig…het is TERUG!

Onverwacht, onvoorspelbaar en onvergetelijk, dat is Monster Jam®. In deze raceklasse strijden atleten van wereldklasse om kampioenschappen op perfect aangelegde, onverharde parcours met steeds evoluerende, ultramoderne trucks, die zij tot het uiterste drijven. Ga voor meer informatie naar MonsterJam.com.

Voor het hele gezin

Monster Jam is een fantastische beleving voor het hele gezin. De sfeer is ontspannen, het is er veilig en er is zo enorm veel te zien, dat er nog lang over nagepraat zal worden. Kaartjes zijn verkrijgbaar via MonsterJam.com en zijn ook te winnen via onze winactie.

Wat kun je winnen?

De winnaar ontvangt 4 x Cat 1 tickets voor de show van Monster Jam op zondag 4 december 2022 om 13.00 uur met een waarde van € 50,= per ticket. De tickets zijn niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket, een ticket geldig in een andere periode of anderszins.

Wat moet je doen?

Zet onder dit bericht op Facebook <klik hier om direct naar de winactie te gaan> waarom jij dit jaar absoluut naar Monster Jam wilt gaan en wie je mee gaat nemen.

Actievoorwaarden

De wedstrijd sluit op 31 augustus 2022. Er wordt willekeurig één winnaar gekozen uit de deelnames van zowel Facebook als Instagram. We nemen contact op met de winnaar via het platform waarop ze hebben deelgenomen. Als de winnaar niet binnen 48 uur reageert, kunnen we een andere winnaar kiezen. Deze promotionele actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Facebook. Een aankoop is niet noodzakelijk. Meerdere deelnames per persoon zijn niet toegestaan. De actie is geopend voor inwoners van Nederland en België.

Disclaimer

• © 2022 FMS, Deelnemers onder voorbehoud
• SCOOBY-DOO and all related characters and elements are trademarks of and © Hanna-Barbera (2022)
• Bakugan Dragonoid and all related characters and elements are trademarks of © 2022 Spin Master Ltd All rights reserved.

Dit wil je niet missen!

Weten hoe leuk het is? Lees hieronder het verslag van een Trotse Vader die van een dagje Monster Jam een vader-zoon-uitje heeft gemaakt:

Is een autoverzekering verplicht?
Nope [recensie]
Share