Hoe word je een hacker?

Hoewel een hacker door de meeste mensen wordt gezien als iemand die probeert je persoonlijke- en bankgegevens te achterhalen en te gebruiken voor criminele doeleinden, ligt het binnen de hackerswereld een stuk minder zwart-wit. Een “criminele hacker” heet dan een “cracker” en ook hackers zelf kennen meerdere gradaties gebaseerd op hoe goed of kwaad de bedoelingen van deze mensen zijn.

Wanneer je ambitie hebt om een hacker te worden, is er onderstaande infographic. Komisch genoeg gepubliceerd op de site School.com, die als ondertitel heeft: “your future starts here”

hoe-word-je-een-hacker

Redactie (703 Posts)

Alle onder redactie geplaatste artikelen vallen onder de eindverantwoordelijkheid van de uitgever van TrotseVaders. Heb je een interessant onderwerp voor onze website, neem dan contact op via redactie@trotsevaders.nl


A Human Adventure - verslag
De 20 meest gebruikte wachtwoorden
Share