Herfst, Winter en dus: Jumbo puzzel time!

500-1500 stukjes:
Koninklijke Jumbo
Version:
Foam
Price:
14,99

Reviewed by:
Rating:
4
On 15 december 2014
Last modified:15 december 2014

Summary:

Handig, licht en goed toe te passen rol om legpuzzels snel van de tafel op te nemen en weg te leggen in afwachting van het verdere puzzelen. Voor (klein behuisde) puzzel liefhebbers een onmisbaar gereedschap.

Screenshot 2014-12-01 at 11.55.08Rollen maar, de puzzel die even van de tafel moet: Koninklijke Jumbo komt met een nieuwe uitvoering van het roldoek met een schuimrubberen kern. Zo wordt het allemaal nog gemakkelijker voor de puzzel liefhebber. Een ideaal sinterklaas/kerst geschenk!

Bij veel mensen  zijn hobby en tijden veranderd met de komst van het internet, maar in veel huisgezinnen is het (samen) leggen van een puzzel nog steeds een heerlijk tijdverdrijf, vooral als de avonden donker en langer worden en op TV er meestal toch niet iets fatsoenlijks is. En als één iemand er eenmaal aan begint dan sluiten de andere snel aan, en weten vaak niet van ophouden. Puzzelen tast wel regelmatig de nachtrust aan!

DSC01369

Allemaal herkenbaar? Dan ken je ook het probleem dat een beetje puzzel toch wel op de grote tafel in de woonkamer wordt gelegd en als je in de dagen voor kerst aan die puzzel bent begonnen, moet hij op kerstdag natuurlijk daar wel vanaf want er moet ook gedineerd worden. Voor velen een probleem.

Een groot karton waarop de puzzel gelegd wordt is een oplossing, maar waar laat je die onhandige grote plaat nu weer zonder dat je per ongeluk niet de hele puzzel op de groot laat glijden!

En wie moet het probleem vaak dan oplossen? Juist: de Trotse Vaders onder ons!

Jumbo foam roller logo

Nu is er al heel lang de mogelijkheid de puzzel op een vilten ondergrond te leggen en deze op te rollen. Eigenlijk de enige goed oplossing.

Daarom is de spellen en puzzel maker Jumbo nu gekomen met een nieuwe uitvoering van de rol met een schuimrubberen kern: rolt de puzzel gemakkelijker op en is wat flexibeler dan z’n oude broertje met kartonnen rol.

Puzzelrol, geschikt voor puzzels van 500 t/m 1500 stukjes
Bekijk op bol.comAfmeting puzzelmat: 118 x 66 cm, Jumbo
Bestel deze puzzel-foam-rol hier >>>>

Jumbo's Jan van Haasteren jubileum puzzelsEn als je ook nog een leuke puzzel zoekt, denk dan eens aan de jubileum editie van Jan van Haasteren met drie unieke leuke van Haasteren puzzels in één doos. Drie keer 1000 stukjes, daar kom je de donkere avonden prima mee door!

Bekijk op bol.comBestel deze jubileumuitgave van Van Haasteren hier >>>>

Handig, licht en goed toe te passen rol om legpuzzels snel van de tafel op te nemen en weg te leggen in afwachting van het verdere puzzelen. Voor (klein behuisde) puzzel liefhebbers een onmisbaar gereedschap.

Dick Ahles (89 Posts)

Mijn moeder noemt mij Dirk (officiële naam) maar voor de rest ben ik bekend onder Dick. Geboren in 1951 en Trotse Vader van vijf kinderen. Van twee oudere dochters Mira en Rachel heb ik al vier kleindochters. Thuis in Hilversum, getrouwd met de liefste en vader van een tweeling (jongen en meisje) van 10 en een zoon van bijna 13. Ik houd dus van kinderen en heb met hen nu al heel veel meegemaakt. Leuk dus om met deze lange ervaring op TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl te bloggen.


Vanaf 2015 geen wilde dieren meer in het circus
Van Dale Woord van het Jaar 2014 bekend gemaakt
Share