In MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN ontdekt Jake een mysterie dat deze wereld en tijd overstijgt. miss-peregrine-home-peculiar-children-tim-burton-trotse-vaders-1Dankzij aanwijzingen ontdekt hij een geheim toevluchtsoord: mevrouw Peregrine’s weeshuis voor bijzondere kinderen. Maar als Jake kennismaakt met de bewoners en hun bijzondere gaven, realiseert hij dat veiligheid slechts een illusie is. Er schuilt gevaar in de vorm van krachtige, verborgen vijanden. Jake moet uitzoeken wie er echt is, wie hij kan vertrouwen en wie hij werkelijk is.

Geregisseerd door Tim Burton (EDWARD SCISSORHANDS, CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY, ALICE IN WONDERLAND). Met o.a. EVA GREEN, ASA BUTTERFIELD, ELLA PURNELL, ALLISON JANNEY, JUDI DENCH en SAMUEL L. JACKSON.

Gebaseerd op de bestseller van Ransom Riggs, in Nederland uitgebracht als De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine.

miss-peregrine-home-peculiar-children-tim-burton-trotse-vaders-1

MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN is vanaf 29 september 2016 in de Nederlandse bioscopen te zien, in 2D en 3D. Hieronder een trailer van de film:

Share